Edit

wikiHow:Català wikiHow Project/About wikiHow

EditQuè és wikiHow?

wikiHow és una col·laboració per crear i compartir el manual més gran, i de més alta qualitat de tot el món. Imagina que tothom del planeta té un entrenador personal, expert, que pot ensenyar com fer qualsevol cosa. Al final, el nostre manual de com-fer, tindrà informació precisa de qualsevol tòpic imaginable. Aquesta informació lliure d'accés millorarà milions de vides, amb poc impacte, o amb molt.


Cada mes, milions de persones van a wikiHOw per apendre com fer alguna cosa nova. Contribuint el teu coneixement a wikiHow, podràs ajudar persones d'arreu del món a apendre alguna cosa nova.


Agafa la visita guiada per wikiHow per saber-ne més.

EditCom funciona, wikiHow?

wikiHow és una wiki, que és un lloc web que tothom pot escriure, i tothom pot editar. Qualsevol visitant de wikiHow pot crear una pàgina nova per escriure com fer qualsevol cosa. Una vegada la pàgina és enviada, qualsevol altre visitant pot editar, millorar, o canviar la pàgina. Amb més temps, la qualitat de la pàgina puja, ja que tanta gent hi fa millores. Tots els canvis de la pàgina estan a "canvis recents" i també a "pàgina d'historial" de cada article específic. wikiHow funciona perquè confiem en els nostres usuaris a comportar-se d'una forma que ajuda a altres. Com a resultat, els nostres ajudants eliminen vandalisme, sense-sentits i material que no és apropiat per un manual de com-fer.
EditCom puc ajudar?

Si us plau, ajuda wikiHow editat qualsevol pàgina que necessiti ajuda. Mira els nostres articles que estan molt poc desenvolupats i fes una ullada per si pots afegir alguna cosa. Si tens bona ortografia, aquests articles es beneficiaran de l'expert dintre teu. Comparteix el teu coneixement si no pots trobar un tòpic que no ha estat cobert escrivint una nova pàgina fent clic a "Crear un nou Article" al cantò de dalt a la dreta de la majoria de pàgines de la web. Si necessites idees de tòpics que pots esciure, pots mirar a la llista d'articles recomanats feta per altres usuaris. Mira buscar primer, per això, ja que molts dels articles recomanats ja s'han escrit. Pots editar qualsevol pàgina existent que trobis al lloc. Mira aquesta pàgina per apendre com contribuir a wikiHow. Agafa la visita guiada per wikiHow per apendre molt més.

EditAlgunes guies

Considera això quan interactuïs a wikiHow.

  1. Sigues civilitzat. Sigues amable, recolza, i sigues amigable amb aquells amb els que estas col·laborant. Assumeix bona feEn els altres. De fet, tots volem fer un bon manual de com-fer.
  2. Sigues decidit. Si creus que la teva acció ajudarà a fer avançar cap a la nostra missió, fes-ho!
  3. No facis Spam. Si us plau, només afegeix enllaços externs a la secció de referències.
  4. Espera que la teva redacció sigui modificada, criticada, i millorada per altres. Els canvis s'han de veure des del punt de vista de millora, i no de crítica negativa cap a la teva capacitat.

EditQui pot afegir-se a la comunitat?

Encara que no t'has de registar per mirar, escriure, o editar als articles de wikiHow, registrant-se i afegint-se oficialment a la comunitat aporta molts avantatges. Per registrar-te fes clic a Special:IniciaSessió de la part superior dreta de molts articles.

EditPuc a ajudar a un wikiHow al meu idioma?

Si! Ara mateix, wikiHow predomina en anglès, cosa que no és molt desafortunada. El millor seria que wikiHow sigués lliurement accessible per a persones d'arreu del món, en el seu idioma. wikiHows en diferents idiomes s'estan construïnt a Spanish, German, French, Portuguese, i Dutch. Per ajudar a desenvolupar aquestes pàgines en quelcom útil, si us plau, anima't a començar a editar-les. També pots registrar-te per crear un now wikiHow en el teu idioma.

EditEstigues al dia amb el que passa

Pots estar al dia amb el que està passant a wikiHow lelgint els fòrums o La wikiHerald. La wikiHerald també ofereix un servei que et permet tenir-la enviada a la teva pàgina de discussió després de cada publicació.

EditLlicència Creative Commons

wikiHow tè llicenciat tot el contingut sota la llicència Creative Commons. Aquesta llicència permet que qualsevol organització o persona utilitzi el contingut de wikiHow per a motius no lucratius. Permetent republicació lliure del nostre contingut ens ajuda a realitzar la nostra missió de fer disponible instruccions per solucionar problemes del dia a dia a encara més gent, gratuïtament.

EditwikiHow serà sempre lliure

wikiHow és disponible per a tothom, sense cap càrrec. El nostre objectiu és ajudar al màxim de persones compartint les nostres instruccions i així no cobrarem mai per accedir al contingut d'aquest lloc.

EditCom sobreviu financialment, wikiHow?

wikiHow necessita diners per continuar les seves operacions, però en comptes de demanar contribucions als nostres usuaris, vam triar mostrar anuncis suaus que no molestin al nostre lloc web. No tenim pop-ups, pop-unders, spyware, o altres programes deixalla. Els nostres anuncis són més aviat mínims. De fet, no oferim anuncis als nostres usuaris registrats. Creiem que anuncis amb gust que tenim són la forma més transparent i fàcil de recolzar finacialment les nostres operacions. Per a més informació, pots llegir la How|història de wikiHow aquí, i trobar respostes a "és wikiHow una organització sense ànim de lucre?" aquí.

EditQuin programari fa servir, wikiHow?

wikiHow utilitza el programari lliure MediaWiki un programari de codi obert creat per voluntaris, que s'utilitza a la Viquipèdia i altres wikis. És disponible sota la llicència GNU General Public License, gratuïtament. Si us plau, si vols saber més o descarregar les modificacions, mira aquesta pàgina.

EditCom puc contactar wikiHow?

Pots contactar als administradors en anglès a:

Preguntes generals i ajuda
Centre de premsa
Ajuda en línia
Snail Mail

wikiHow
1010 El Camino Real, Suite 325
Menlo Park, California 94025 Estats Units d'Amèrica

Spotlight Articles - wikiHow Herald
Eleccions d'Administradors

Article Info

Categories: WikiHow Language Projects

In other languages:

العربية: عن ويكي هاو, Français: À propos de wikiHow, Nederlands: Over wikiHow, Português: Sobre o wikiHow, Español: Acerca de wikiHow

Thanks to all authors for creating a page that has been read 18 times.